Kesoplättar - enkel variant!
Ingredienser (ca 14 st)
2 ägg
1 liten burk keso (250 g)
3 msk mjöl
1 krm salt
2 msk smör
Så här gör du:
Blanda alla ingredienser förutom smör i en bunke.
Stek i smör i en plättlagg eller forma egna plättar i en
vanlig stekpanna.
Servera plättarna ljumna med färsk frukt och en klick
yoghurt.
Tror jag precis dog matdöden, sjuhelsike vad gott!
Lite kniviga att steka då det gäller att vänta tillräckligt länge innan man vänder dem, men i övrigt är det lätt som en plätt (haha).
Testa, ni kommer inte ångra er.
/Rebecca
Åh ännu ett recept att testa med mitt favoritmellanmål, är de svåra att steka? Tycker jag alltid får saker att steka fast och sedan är det en frustrerad pappa som står och försöker få stekpannan normal igen haha :)