När vi ändå är inne på keso...

Ingridienser:
  • 4 morötter
  • 500 g keso
  • 3 ägg
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm mald vitpeppar
  • 4 tomater
  • 1 rödlök
  • 1 1/2 msk olja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 msk balsamvinäger
Så här gör du:
  1. Skala och riv morötterna. Blanda morötterna med keso, ägg, vetemjöl, salt och mald vitpeppar.
  2. Stek klickar av smeten i olja ca 3 min per sida.
  3. Skölj och tärna tomaterna. Skala och finhacka löken. Blanda tomater och lök med salt, grovmald svartpeppar och gärna balsamvinäger.
  4. Servera plättarna med tomatsalladen och bröd. 
Vi testade ett nytt recept hemma igår som faktiskt inte var så dumt. Lite kniviga att steka sa pappa som fick stå för matlagningen, men gott blev det och precis lagom att äta efter träningen.
/Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0