Passa på att njuta - 2013 smäller det!

Hej godbitar!
 
Hoppas att ni har haft en bra jul och ursäkta den dåliga uppdateringen. Men som ni säkert förstår behöver vi också vila upp oss och ladda batterierna; tre månader avklarade, tre kvar. Vi bestämde oss för att inte leva efter några regler nu under jullovet, utan äter man mycket och tränar lite, får man helt enkelt skylla sig själv när vi drar igång igen i januari. Jag själv har ätit på tok för mycket godis, men lyckades i alla fall släpa mig iväg till gymmet för ett pass i tisdags och jag tänkte göra detsamma imorgon. 
 
 
Passa på att njut av årets sista dagar nu och gör det UTAN ångest. Det är bara juletider ett par veckor om året, så unna dig både avkoppling och god mat innan vi drar igång tillsammans nästa år. Tänk vad vi ska svettas och bränna kalorier, dricka smoothies och äta keso. FIT 2013! Nu kör vi!
 
/Rebecca

Halvtidsbilder - Becca

Hej!
Känns nästan mesigt att publicera mina bilder nu efter att Hanna har lagt upp sina (jag är så grymt jäkla stolt!), men klart jag måste visa vad som har hänt på min front de tre senaste månaderna.
 
FRAMIFRÅN:
BAKIFRÅN:
Jag var inte direkt missnöjd med min kropp innan vi började projektet, men mina sjukt osunda matvanor gjorde att kroppen kändes väldigt slapp, trots hyfsat regelbunden träning. Det är kul att se att man bara genom att skippa socker och kebab och genom att ge sig sjutton på att traska iväg till gymmet faktiskt kan se resultat på så kort tid. Bättre motivation kunde vi inte ha fått!
 
De närmsta dagarna har jag dock ätit ofantliga mängder mat och godis, så efter nyår blir det en rejäl nystart med fokus på att förbättra konditionen och bygga lite muskler. De där armarna är fortfarande i klenaste laget..;)
 
Njut av den resterande delen av året, så kör vi all in allihop i januari igen!
/Rebecca

Halvtidsbilder - Hanna

Efter en veckas uppehåll är vi tillbaka! Vi har vilat och i allra högsta grad laddat batterierna efter ett tufft halvår i skolan. Vad beträffar de där bilderna så har ni mitt resultat nedan. Vi har dessutom tagit bilder från sidan men då vi bara hade tio minuter på oss att fotografera allihop blev de rätt dåliga, haha. Ni får istället se dem när vi är helt klara.

Här har ni i alla fall mina halvtidsbilder jag utlovat: Ser ni någon skillnad?!
 
FRAMIFRÅN:
 
BAKIFRÅN:
 


UTVÄRDERING: Jag trodde aldrig att jag ens skulle köpa ett gymkort. När vi tog de första bilderna mådde jag så otroligt dåligt för vem jag var och hur jag såg ut. Om man tittar på hållningen är den inget annat än förskräcklig och jag minns att jag blev ledsen när Becca visade bilderna vi då tog. Jag använde min ångest som motivation och jag kan inte förstå att jag nu står här (hela sex kilo lättare)! Självklart finns det fortfarande mycket som kan förändras, men med halva tiden kvar känns ingenting omöjligt. Kan jag, ja då kan fan alla!
 
Hoppas att ni haft världens bästa jul!
/Hanna

Från oss alla till er alla: årets musiktips

[Klicka på bilden för ett lyckopiller à la Hanna]


Det är bra motivation att ha musik som inspirerar dig när du tränar, men det är minst lika viktigt att känna sig glad vid sidan om träningen. I samband med att jag tog körkort så passade jag på att skapa en spellista som får mig att må bra när jag kör bil, och jag mår som bäst av sporadiska små nostalgitrippar på väg till och från skolan! :)
 
Här har ni kanske inte de mest fartfyllda låtarna som passar träning, men jag är säker på att ni kan hitta en hel del guldkorn från förr! Jag menar... Vem behöver inte Smurfarna, Markoolio, Simple Plan, Backstreet boys eller lite Avril Lavigne när man är nere? Listan växer bara dag för dag och innehåller inte enbart låtar från min barndom. Det finns lite nya godingar också, men en sak som är säker är att jag alltid blir lika glad av att vråla till Björn Rosenström som Eminem, Aqua eller Blackjack. KOM IGEN NU; HJÄLP MIG MED FLER TIPS OCH PRENUMERERA GÄRNA!
 
/Hanna

Det viktigaste är att du gör det


Pass i stora lass

Då kör vi, Jympa-medel 17.00!
 

Beccas träningsschema v.51

Nu är det verkligen slutspurten innan jul, då vi visserligen inte ska lägga av träningen helt - men några fem träningspass i veckan kan jag direkt säga att det inte blir på jullovet. Lite vila är vi värda!
 
 
Veckans träning:
 
MÅNDAG. Pass: Cirkelfys
TISDAG. Pass: Medel
ONSDAG. Kondition: Löprunda/löpband alt. Fotboll
TORSDAG. VILA
FREDAG. Styrka: mage + rygg
LÖRDAG. VILA
SÖNDAG. Kondition: Löprunda
 
Det kommer bli sinnesjukt svårt att få träningsschemat att gå ihop med alla pass då jag har två stora inlämningsarbeten att lämna in, körlektioner, jobb mån, lör-sön (plus tors-fre troligtvis) och lite allmänt julfix så som städning och paketinslagning, MEN DET SKA GÅ. Jag vill träna bra nu innan jul!
 
/Rebecca

Vilka vore vi utan våra fans?

 
Nej, det var tydligen inte bara vi som tyckte att vi varit duktiga!

[Milen - utvärdering]

I fredags var det dags för dagen D! Jag och Becca hade planerat att springa 8-10 km, vilket är längre än vi båda sprungit någonsin tidigare. Väl uppstigna i fredags morse insåg vi båda att -17,5 grader kändes lite väl kyligt att springa i, men istället för att ge upp så begav vi oss till gymmet.
 
Vi var nog båda ganska nervösa, men då vi var helt ensamma om att vara där kändes det lättare att hantera. Vi pluggade in hörlurarna, vred up musiken och började. Efter ett tag släcktes hela lokalen ned då sensorerna till lyset inte utlöstes, men jäklar vilken energikick man fick av att inte riktigt se vad man höll på med!
 
 
Tiden tickade på och mina skoskav blev successivt större och mer smärtsamma. Den annars vinterbleka ansiktsfärgen skiftade i olika röda nyanser och vi båda svettades floder. Efter 45 minuter stannade vi på 8km. Det som vi inte trodde var möjligt över huvud taget var plötsligt redan genomfört! På löpband dessutom.
 
Jag tror inte att alla förstår vilken stor grej det här var för oss. Det är många som spinger en mil varje dag, men att gå från att knappt orka springa en enda kilometer till att springa åtta stycken på en så pass bra tid är en enormt stor bedrift! Väl efteråt insåg vi att det inte var så jobbigt som vi trodde att det skulle vara och att allt som har med löpning att göra byggs upp av det mentala. Vill man så kan man! Det gäller er också.
 
Nu jäklar blickar vi framåt!
/Hanna

Stolt syster!

Godkväll på er!
 
Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag spenderat helgen i Sthlm för att hjälpa min bror och hans flickvän med flytten till deras nya lägenhet. Den är superfräsch och kommer bli sjukt fin när allt kommer på plats, men det är inte det jag ska prata om nu.
 
Min bror har varit ganska tanig genom åren, förutom under hans gymperioder och lumpentiden. Men något hull har han aldrig haft, fram tills han träffade Jessie, hans nuvarande flickvän. Jessie är nämnligen helt fenomenal på allt som har med bakning och matlagning att göra och min bror som inte är någon kulinarisk mästare själv fick ganska snart en liten kulmage jag gärna retade honom för. 
 
Sedan i augusti har han dock börjat äta mindre och gjort så många situps han har klarat varje kväll - någonstans mellan 20-100 st. Detta har gett reslutat, ty denna helg kunde min bror stolt visa upp ett fullvärdigt sexpack på magen, bara sådär. Snacka om att jag blev förvånad!
 
 1. Jag och min bror i somras 2. Otroligt charmig bild på min bror och Jessie 3. Min numera asbiffiga broder 4. Boven bakom kulmagen - världens godaste mat
 

Jag är tokimponerad av min bror, förvånad över hur stor roll envishet och kontinutet faktiskt spelar!
/Rebecca
 

[Kvällsfilosofi]

Så... Imorgon är det dags för milen. Jag försöker intala mig att allt handlar om det mentala. Att det inte kommer att vara omöjligt att genomföra så länge psyket är med på noterna. Problemet är "bara" det faktum att jag alltid haft dåligt självförtroende när det kommer till mina prestationer. Jag har kunnat tycka om mig själv till personligheten, men när det kommer till mina handlingar är jag en väldigt skicklig kritiker.
 
 
Känslorna är blandade och pendlar om vartannat. Ena stunden känns det roligt att utmana sig själv, medan det i nästa känns rentav fruktansvärt att behöva utsätta sig för sådana plågerier. Jag vet inte hur det ska bli, men jag vet att de där tio första minutrarna alltid är värst för mig. De när man vet att hela vägen återstår och då det redan börjat skära i lungorna.
 
Man ska inte måla fan på väggen, men det är svårt att aldrig tvivla på det man gör. Jag vet inte alls hur det ska gå nu innan, men det enda sättet att faktiskt ta reda på sanningen är att göra mitt bästa imorgon. Mer kan man faktiskt inte göra, hur klyschigt det än må låta.
 
Önska oss lycka till!
/Hanna

Tänk en gång extra


Crazy running, you know

Ni vet när det går sådär segt på löpbandet... När det känns som att orken börjar tryta och benen sviktar? PRECIS JUST DÅ kommer den där låten du tycker så mycket om. Det sprakar till i hörlurarna och helt plötsligt kommer energi du inte trodde att du kunde ha sådär på eftermiddagen. Lite såhär skulle jag vilja säga att det kan se ut:
 
 
HAHAHA. Så jädra roligt att de där bilderna alltid stämmer in perfekt på mig! Det var precis det här jag gjorde under gårdagens konditionspass (bortsett från att jag svettades floder och dessutom tappade allt man kan tappa... dvs byxorna, vattenflaskan och mobilen). Hur som haver är det så härligt att veta att det någonstans långt därinne finns en vilja. Att den faktiskt existerar om man bara tar i lite extra!
 
SNART HELG; HÅLL UT!
/Hanna

Spikat och klart

Godmorgon!
Började dagen med en löprunda på 4km i mina nydubbade skor. Gick över förväntan att springa med broddarna, även om det var lite tyngre än vanligt i snömodden så halkade man inte i alla fall.
 
Sprang ganska exakt på 6min/km i dag. Mitt mål är att springa en mil på 50 min (alltså 5min/km på en längre sträcka) och i normala fall springer jag väl i nuläget en km på ca 5 min 15 sek. Men med tanke på att jag, nyvaken och utan frukost i magen, sprang i sju minusgrader och snömodd är jag toknöjd.
 
129:- på Stadium
 
Nu väntar skolan!
/Rebecca

"All we want for christmas...

... is this!"
 
Allt ovan kommer från Stadium
 
Träningskläder - en utmärkt julklapp till mamma, pappa, brosan eller kompisen. Eller till oss för den delen. Jag råkar veta att Hanna behöver en till sport-bh och jag skulle inte tacka nej till ett par nya träningstights *blinkblink*

Veckans träning - Becca

 
Måndag: Pass - Cirkelfys
Tisdag: Pass - Medel
Onsdag: Kondition - Löprunda/löpband
Torsdag: Fotboll - inomhus
Fredag: MILEN
Lördag: Vila
Söndag: Pw
 
+ att jag ska hjälpa min bror att flytta, samt ge gärnet på Sthlm shoppinggator. Hej gratismotion! 
 
Den här veckan blir det som jag nämnde i ett tidigare inlägg mest fokus på kondition och pass och det ska bli riktigt kul. Cirkelfyspasset igår var tungt då vi båda var trötta och hungriga, men det känns så jäkla bra efteråt!
 
/Rebecca

Gymbetraktelser

Förra veckan spenderade jag en del tid på gymmet utan min trogne kompanjon, och samtidigt som jag gjorde mina övningar spanade jag in människorna omkring mig. Dessa djupa bektraktelser ledde fram till följande slutsatser;
 
1. När jag tränar ensam blir jag medveten om att andra faktiskt ser mig och alledeles livrädd för att göra fel. Men, detta vägs upp av att jag ser de andra också - och får jag njuta av minerna hos de män som har valt alldeles för tunga vikter, men vägrar låtsas om det, även i fortsättningen, då kan jag bjuda på fula knäböj!
 
2. Vissa tjejer borde inte få vara på gymmet. När man tränar ser man inte ut som inspirationsbilderna vi postar på bloggen, även om man inte svettas floder vid styrketräning ska det synas att man har gjot något. Sätt upp håret, gör ordentliga repetitioner och se till att svettas lite. Gör om, gör rätt.
 

 
3. Varför sitter det inte en plansch med exempel på övningar att göra med fria vikter som det gör med kettlebells, pilatesbollar och TRX-band? Vill man ha in lite brudar bland testosteronpumparna får man faktiskt visa oss hur vi ska göra!
 
/Rebecca

Tema 2 - hur lätt är det att välja nyttigt?

Vårt andra faktaområde till projektarbetet handlar om hur svårt (eller lätt) det är att hitta nyttiga alternativ när man är på språng i det vardagliga livet. Vi har därför valt ut två matvarubutiker, två caféer och två ”kiosker” och spanat in deras nyttiga utbud. Hur ser det ut egentligen?



♪ ICA
har avdelningen med fika placerad direkt vid ingången och även korgar med impulsvaror på extrapris, vilket ökar risken för att något onyttigt slinker ner i vagnen. Grönsaksavdelningen höjer dock betyget då den är både stor och varierad. Hälsohyllan har också ett ganska brett utbud, men ligger på en otroligt dum plats där den är svår att hitta. Det finns godis som lockar i hela butiken!

♪ HEMKÖP har en väl tilltagen frukt- och grönavdelning placerad direkt vid ingången och ett stort utbud av nötblandningar. Doften av nybakat och julgodiset på extrapris bredvid bananerna gör det dock aningen svårare att tänka grönt. Det är bra med en salladsbar mitt i butiken, dock skulle den kunna vara betydligt fräschare och mer varierad. Den s.k. hälsokosthyllan ligger dold och produkterna är dyra, men ofta är det erbjudanden på dessa.

♪ PREEM hade bars och nötmixer direkt vid ingången, men utöver det finns inte så mycket mer att erbjuda. I dryckesväg finns dock både ett stort antal smaker på mineralvatten och proteindrycker. Mycket ”lockvaror” i form av godis och fika vid kassan.

♪ PRESSBYRÅNS hylla med bars, knäckebröd och nyttiga frallor direkt vid ingången ger ett positivt intryck. Utbudet av dryckesalternativ till läsk är relativt stort. Dock finns det även här mycket onyttigt som lockar till impulsköp.

♪ SKOLCAFÉT säljer minimorötter, rågfrallor, knäckebröd och mineralvatten, men inte så mycket mer i nyttig väg. Har alltid nybakat fika placerat direkt vid diskens början. Minimorötterna är dock en hit som borde finnas på fler platser!

♪ BERNARDS hade ganska dåligt utbud när det gällde nyttigt fika. Det fanns en så kalla ”GI-kaka” i mörk choklad, men i övrigt bara en del rågfrallor. När det gäller lunch var många rätter ”halvnyttiga” – grundtanken var god, men tillbehör som chips eller ljust bröd drog ner betyget.



Vad kan vi då dra för slutsatser av det här?
De flesta butiker har samma bassortiment med knäckebröd, nötter och bars men bjuder inte på så stor variation. På caféerna fanns dock vissa ljusglimtar som visar att de har försökt tänka till, som med GI-kakan på Bernards eller minimorötterna i skolcafét.

Hur tycker vi att det borde vara? Ett psykologiskt experiment visade att man genom att märka varor med gröna, gula och röda lappar bidrog till att människor i betydligt större skala valde de nyttigare alternativen. Nu har butikerna som ingår i stora koncerner kanske inte så mycket att säga till om själva när det gäller det här, men genom att bredda utbudet av nyttiga mellanmål och kanske införa färgmärkning av varor skulle man underlätta markant för sina kunder.

Tidigare i veckan besökte vi även hamburgerkedjan MAX, som hade ett förvånansvärt stort utbud av alternativa menyer i form av hamburgare utan bröd, morötter, äppelskivor, bönsallad etc. Café Adelante här i Jönköping serverar små skålar med nötter, smoothies och fruktsallad, och mer komplicerat än så här behöver det faktiskt inte vara. Som ”nyttig” vill man bara kunna följa med sina vänner och fika och faktiskt kunna ta något annat än en kaffe eller ett glas vatten. Vi hoppas att det blir mer lättillgängligt i fortsättningen då onyttiga alternativ oftast prioriteras främst för deras billiga priser.

Veckans träning - Hanna

 
Jag är för en gångs skull pepp på träningen den kommande veckan.
Nu jävlar gör vi vårt bästa, allihop!
 
MÅNDAG: Cirkelfys (äntligen igen!)
TISDAG: Jympa medel
ONSDAG: Kondition
TORSDAG: Powerwalk
FREDAG: Konditionstest #2 (ni får veta mer i veckan)
LÖRDAG: Vila
SÖNDAG: Simma med mamma
 
Hoppas att ni är lika pepp som jag är! Om inte; se bara till att dra på er träningskläderna. När de väl är på och du står där på gymmet är det ju bara meningslöst att inte göra något ordentligt, eller hur?

/Hanna

Summering av veckan

Hej på er!
Känns som om det var en miljon år sedan jag bloggade sist och det skäms jag lite för. Har haft bloggidéer på gång hela veckan, men varken tid eller ork till att sätta dem i verket. Motivationen går verkligen på sparlåga nu och jag räknar ner dagarna till det lilla juluppehållet då vi kan få chans att andas ut lite för att sedan börja om på ny kula.
 
Veckans träningsschema blev som vanligt totalt annorlunda än planerat, då Hanna tog körkort och nästan alla mina fotbollsträningar ställdes in. Istället har vi hängt mycket på gymmet och idag fick det bli en pw, då jag inte har hunnit införskaffa broddar (heter det så?) så att jag kan springa ute i halkan. Nästa vecka blir det mycket pass och fokus på kondition - på fredag ska milen springas!
 
 
Ikväll dyker vårt andra tema upp här på bloggen om allt går som planerat, och förhoppningsvis lite inlägg om folk som inte borde få vara på gymmet, farligt proteinpulver och annat smått och gott.
 
Stay tuned!
/Rebecca

[Mål, möte och tid]

 
Jag har precis varit på projektarbetsmöte nu. Ibland glömmer man bort att det här är en del av skolan just för att det blir en så naturlig bit av ens vardag. En ganska stor bit, dessutom. Det var dock inte så mycket att gå igenom idag då det inte hänt så mycket sedan vi senast gick igenom loggboken, men det känns ändå bra att få lite struktur, kritik och feedback i allmänhet.
 
Nästa moment blir väl loppet vi ska springa nästa vecka någon gång. Personligen känner jag mig inte varken motiverad eller redo, men vi får väl se hur det blir. Det är så sjukt mycket annat att tänka på nu, men man får väl helt enkelt bara ta sig tiden för att kunna klara av allt. Tar man sig inte tiden så kommer man aldrig att ha den heller. (Hmm... Klurigt, det där.)
 
/Hanna

Jag ska köpa frukter för pengarna

 
Det finns få saker som gör mig så lycklig som när ananasen bara kostar 10 kr på Hemköp. Av alla saker här i världen så är det inte mycket som smakar lika bra som just det. (Dessutom livar den tropiska känslan upp när vintern etsar sig fast). LIKA GLAD OAVSETT KLÅDA I GOMMEN.
 
/Hanna

[Before vs. after]

 
Om allt går som planerat ska det vid jul bli dags att publicera lite före- och efterbilder vad beträffar våra framgångar (eller bakslag, hahaha) rent utseendemässigt. Det ska bli så otroligt spännande att jämföra de båda bilderna intill varandra och med den tanken på näthinnan så blir jag bara än mer motiverad att förändras liiiiite till innan det äntligen är dags för vår första jämförelse. Även om en snyggare kropp inte är vårt huvudsyfte är det nog svårt att undgå någon form av förändring med ett såhär strukturerat och sunt leverne.
 
Tror ni att det blivit någon skillnad? :)
/Hanna

Konsten att träna vid varje tillfälle

Nu har vi jul här i vårt hus... och femtio miljoner saker som ska göras. Förutom det vanliga plugg- och jobbkaoset ska julklappar köpas, nyårsklänningar införskaffas, pepparkakor bakas och huset julpyntas. Mitt i all denna stress förväntas man också träna som vanligt. Hur ska detta gå till?!
 
Eftersom jag, i vissa sammanhang ska sägas, är en sjuk planeringsmänniska tänkte jag dela med mig av lite tips om hur man får tiden att räcka till åt träningen också.
 
x Kvalitét framför kvantitet - brukar du träna tre gånger i veckan, gå ner på två pass och försök få ut det mesta av tiden när du väl tränar. Två pass i veckan skulle jag vilja påstå att alla medelsvenssons som inte ammar småbarn hinner med, med det kan ni få tycka vad ni vill om.
 
x Träna tidigt - gärna på morgonen eller i alla fall direkt efter skolan eller jobbet. Åker du hem emellan hinner du bli seg, plus att du slösar massa tid på att pendla. När du är klar med din träning har du resten av dagen över till annat.
 
 
x Planera din vecka - när jag har det stressigt brukar jag göra en veckoplanering på söndagarna med alla speciella göromål så som tandläkartider och prov, och därefter placerar jag in veckans träningspass. Ofta slutar det med att det i verkligheten blir precis tvärtom - men det känns skönt att ha en tanke i alla fall.
 
x Träna smart - en löpruna på 4-5 km tar oftast mellan 15-30 min, medan en pw kan ta flera timmar om du ska gå en rejäl runda. Har du ont om tid - tänk praktiskt.
 
Och som bonus, ett extra tips till er som pluggar...
 
x Släng iväg boken efter 21.00! Givetvis har vi lite olika tidsrytmer, men alla behöver vi varva ner ett tag innan vi kan sova och när du är så trött att bokstäverna flyter ihop på pappret lär du dig knappast speciellt mycket. Ta en kopp te, titta på avsnittet av julkalendern som du missade båda sändningarna av och sov på saken. Känner du dig oförberedd kan du alltid gå upp en timma tidigare morgonen efter, det är i alla fall för mig den mest effektiva pluggtimmen.
 
Tänk nu bara inte att det här är uttjatade klyshor ni har hört tusentals gånger förut. Testa, det funkar!
/Rebecca

Du kan precis allt om du bara lyfter på arslet

Det är så otroligt svårt att hitta motivationen i den här kylan. Det känns som om allt är stelfruset och som om den där viljan inte riktigt vill sig lika väl längre. Men vet ni vad? Halva (säkert ännu mer) jobbet är att dra på sig träningskläderna och bara göra det man så sällan tror att man klarar av. Senast idag vände jag den där bekvämligheten till motivation genom att bara gå dit i vanlig ordning, oavsett med eller utan ork.
 
 
Och så jävla stolt var jag efteråt. Nöjd över att ha vunnit mot den där envisheten som så ofta präglar oss och lycklig över varenda liten droppe svett i hårfästet. Ibland måste man bara ge sig sjutton på att göra det man borde. För vem ångrar egentligen ett träningspass när det väl är klart?
 
/Hanna

Vintermåndag

Den här måndagen vaknade jag upp lagom till soluppgången och myste ner mig i sängen med julkalendern, min älskade havregrynsgröt (jag är fullkomligt beroende) och den nya utmanaren på topplistan, knäckebröd med leverpastej. Skratta inte, det ÄR gott.
 

Det blev en ofrivilligt träningsfri dag idag då min fotbollsträning är inställd, så ikväll tänker jag äta kyckling med keso och ladda inför morgondagen. Då blir det skola till 16.30, ett pass medel på friskis och personalmöte på jobbet efter det. 
 
Kram!
/Rebecca

Swebar

Vår söta klasskompis Jeanette (läs hennes projektblogg härtipsade förra veckan om en bar jag inte hade hört talas om förut, som inte bara skulle vara nyttigare än nutrilettbaren, utan också prisvärd och sjukt god. Jag är inget jättefan av bars men testade ändå pepparkaka, vilken smakade ungefär som pepparkaksdeg och levde upp till förväntningarna med råge.
 
Endast 16:-/bar på Gymgrossisten.
 

Testa!
/Rebecca

Träning v.49 - Beccas upplägg

Måndag: Fotboll utomhus
Tisdag: VILA
Onsdag: Gym: mage + rygg
Torsdag: Gym: Ben
Fredag: Kondition
Lördag: VILA
Söndag: Fotboll inomhus
 

Sådär ser min träningsplanering ut inför nästa vecka. Känns konstigt att tänka på träning när jag sitter här, kalastrött och bakis, men nästa vecka tänker jag köra stenhårt. Jag och Hanna tog båda ut månadens festkväll igår, och lika kul som det var att få festa, lika mycket har vi nu att ta igen ur träningssynpunkt. Slutspurten innan "juluppehållet" har dragit igång och nästa vecka ska vi springa en mil. Hjälp.
 
/Rebecca

RSS 2.0