Recept - Ugnsbakad äppelgröt!

Jag brukar läsa en fitnessblogg ibland, där tjejen som driver den ofta lägger upp enkla men nyttiga recept. Hade några minuter över innan jobbet i onsdags och testade därför på ett utav dem, ungsbakad äppelgröt. Hanna sitter förmodligen med kväljningar upp i halsen när hon läser det här, då kombinationen varma äpplen och kanel är bland det värsta hon vet, men jag kände att det vore värt att pröva. 
 
 
Ingridienser
1.5 dl råggryn/havregryn
1 dl vatten
1 tsk bakpulver 
1 ägg/0.5 dl äggvita
1 äpple
1.5 tsk kanel
Stevia eller annan sötning, drygt 1 tsk 
 
Sätt ugnen på 220 grader. Blanda samman alla ingredienser, häll i en ugnsäker form och in i ugnen i 12-15 minuter. 
Servera gärna med keso!
 
Innehåller ca 266 kcal, beroende på vilka typ av gryn, ägg eller äggvita och sötma du använde.
(http://fitnesslog.blogg.se/category/food-recipe.html)
 
Jag tyckte att slutresultatet blev klart godkänt. Aningen tråkigt och sjukt mäktigt, men gott med en smak av äppelkaka. Absolut värt att testa, speciellt då det knappt tar någon tid alls att göra. Jag själv fastnade lite för det här med bakad gröt och tänkte testa en annan variant i helgen - chokladbollsgröt!
 
/Rebecca

Mot alla odds

 
Igår tog mitt gymkort slut, så då passade jag på att förnya det. Ytterligare sex månader med både gruppträning och gym går av stapeln från och med idag, och jag är själv rentav i chock efter beslutet, haha. Kanske inte efter att ha tränat så pass intensivt det senaste, utan snarare om man jämför med hur jag var som person innan.
 
När vi började orkade jag inte ens springa en kilometer. Jag åt choklad hela tiden och hade aldrig utövat en aktivitet som gav någon vidare motion. Nu står jag här med ett gymkort som håller mig pigg och glad liiiite till, trots att det här projektet tar slut om lite mer än en månad. Hur sjukt är inte det?! Jag har gått från latmask till renodlad hurtbulle på så kort tid. Folk frågar MIG om RÅD vad beträffar träning. Alltså... Jag fattar det inte än, men varför förstå allt när man kan gå på känsla? (För det känns ju så sjukt-jävla-bra!)
 
/Hanna

Bara gör det

Idag sprang jag och Hanna 30-35 minuter på löpbandet trots världens magknip (jag) och endast ett fåtal timmars sömn (Hanna). Innan passet var vi både förbannade, förvirrade och allmänt omotiverade och det var absolut inte det bästa vi har presterat. Men vet ni? Vi genomförde det.
 
Det gäller bara att hitta viljan.
 

10 saker du ville veta om...

 
x Favoritsnack nu VS förut: Innan älskade jag choklad, men det är något som jag har svårt för att äta numera. Allt smakar så mycket socker så nu livnär jag mig på melon, vindruvor och mat i allmänhet.

x Favoritträning: Jag har alltid älskat att cykla, så spinning är en klar favorit! Måste dock hålla med Becca om att cirkelfysen är så sjukt rolig och bra träning!

x Favoritmuskel: Benen, utan tvekan! Det finns ingenting som är så härligt som att knappt kunna sätta sig ned på toaletten dagen efter. Älskar att känna de spända låren när man cyklar.

x Bästa tränings/hälsotipset: Ha klara mål! Om du inte vet vad du vill uppnå eller vilka vanor du vill förändra, så kommer det bli så mycket svårare. Bara bestäm dig och håll dig till dina planer!

x Mitt mål med projektet: Från början var det att ta reda på om det ens var möjligt att genomföra, men nu är det att i allmänhet må bättre med hjälp av ett mer hälsosamt liv.
 
x Något du inte visste om mig: Jag har skjutit luftgevär i sju eller åtta år som yngre.

x Person som inspirerar mig: Jonas Gardell, Alex Schulman, Thomas Stenström, P!nk... 

x Favoritmat: Tacos, mammas lasagne och pasta i alla dess former!

x Speciella vanor: Jag kan inte sova med strumpor eller när det är minsta lilla gruskorn på lakanet.

x Min bästa egenskap: Min välvilja, skulle jag nog säga. Jag vill att ALLA ska ha det bra och är nog oftast lite för snäll. Det leder väl också till att jag ofta ger alla en chans och därmed förlåter lätt.
 
Hoppas att ni nu har lite bättre koll på oss och vilka vi är! Undrar ni något annat så är det bara att fråga mig eller Becca så ska vi försöka besvara det på bästa sätt. Varför inte berätta något om er själva? Vilka är ni och hur hittade ni hit?
 
/Hanna

More you


Glöm inte bort varandra

Jag har flera gånger tänkt på hur mycket bättre man presterar när man tränar tillsammans med någon. Det spelar ingen roll om man går till gymmet och springer på varsitt löpband hela träningen - bara vetskapen av att ha någon man känner bredvid gör att man orkar så mycket mer. 
 
Givetvis blir det lite av en tävling, även om man kanske inte är på exakt samma nivå träningsmässigt vill man inte underprestera och göra sämre ifrån sig än vad man vet att man kan. Men jag tycker att det är viktigt att inte låta tävlingsmomentet gå överstyr så man glömmer att pusha varandra. 
 
Beröm din träningskompis för dennes insats på löpbandet, dagens squats eller kettlebellteknik. Vad som helst - bara det finns en ärlig tanke bakom. Man är inte på topp varje dag men det finns alltid något bra att lyfta fram, och det kan behövas som mest när passet inte var som bäst. Du vet själv hur glad du blir för komplimanger över något du kämpar för - och berömmer du andra får du förhoppningsvis detsamma tillbaka. 
 
/Rebecca

• Hannas måndagsfrukost •


Träning v.9 - Beccas upplägg

MÅNDAG. Cirkelfys
TISDAG. Löpning - löpband
ONSDAG. Löpning - löpband
TORSDAG. Spinning
FREDAG. VILA
LÖRDAG. VILA
SÖNDAG. Löpning - utomhus
 
Den här veckan fortsätter vi fokusera stenhårt på konditionen. Att vilan blir två dagar i rad beror på att jag troligen ska ta ut min festdag på fredag, och som vi lärde oss i tema 4 är det varken bra att träna före eller efter ett alkoholintag. Tänker passa på att utnyttja både festkvällen och en lightversion av en onyttig dag tidigt i månaden, så att jag kan fokusera stenhårt på träningen de sista veckorna.
 

Hur tränar ni i veckan?
/Rebecca


Andas in, andas ut

Hey buddies, lever ni?
 
Det är mycket just nu hörni. Det är psykologiarbeten som ska göras, uppsatser som ska skrivas, föräldrar som ska hämtas, resor som ska bokas, IKEA-prylar som ska köpas, framtidsplaner som ska smidas, klasspengar som ska insamlas, jobbpass som ska avverkas, etc.
 
Jag springer för det mesta in och ut genom dörren, alltid under deadline och ständigt sen. Därför blir bloggen lidande. Jag har helt enkelt inte tid just nu till att andas ut, hitta inspiration, klippa ihop bilder och producera texter. Det är tur att jag har Hanna som kan hålla både mig och bloggen flytande, annars hade nog inget av det gått ihop.
 
Träningen går i alla fall förbannat jäkla tokbra. Det är numera mitt enda sätt att koppla av och rensa tankarna, och därför vägrar jag missa ett pass. Till och med löpningen börjar bli rolig, även om vädret hindrar mig från att göra något annat än att stå på löpbanet och nöta.
 
Jag precis just nu. Det nyduschade och självtorkade hårsvallet i kombination med ett osminkat ansikte och en alldeles för stor myströja. En klassisk "jag tränar för ofta för att orka bry mig-look".
 
Ville väl mest tala om att jag är vid medvetande och att jag hoppas på att få lite mer tid över nästa vecka till inspirerande blogginlägg. Ta hand om er!
/Rebecca

There's no shortcuts


Min nya bästa vän

Tillåt mig presentera min nya bästa vän Löparbrallan! Jag köpte dessa för någon vecka sedan och jag ÄLSKAR dem verkligen. Det är Nike's klassiska modell och de täcker hela benet. De är varma men luftiga, och de sitter som en smäck. När? Var? Hur? 399:- på Intersport.

 
En annan riktigt fin parantes är att jag kunde köpa dessa i storlek S. Det var så otroligt fint att kunna känna att det blivit sådan skillnad på bara några månader. Ge aldrig upp, kompisar! Förändring kan vara bra mycket närmre än man ibland kan tro.
 
/Hanna

She taste like cooooola

 
Haha, här har ni världens kanske svängigaste låt! Den spelades under gårdagens pass (som jag gick själv på) och man blir så sjukt motiverad när det är bra musik. Gladare låt får man ju leta efter, och jag kände mig bara illa tvungen att dela med mig! Snacka om att smitta av sig. ♫ ♪
 
/Hanna

Jag vill ha fredag idag

ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG IGEN. En tuff skolvecka lider mot sitt slut och jag har sovit på tok för lite. Jag tittar mest in här för att önska er en fin helg med träning och allt vad denna må innefatta. Idag ska jag gå ensam på cirkelfysen och nu innan måndag åter tar sin början hade jag tänkt fokusera en hel del på löpning utomhus. Håll tummarna för att vädret inte tycker motsatsen!

 
Ta hand om er och ha en riktigt skön helg nu! Det förtjänar vi allihop. ♫ ☼ ♥ ♪ ♥
/Hanna
 

Bikinichock och ångestbilder

Det här är den enda bikinibilden jag har på mig själv, skulle jag tro. De andra jag haft raderade jag så fort de togs och på just den här kan man ju se hur jädra olycklig jag varit. Anledningen till mosaik-effekten över bysten är med tanke på att bikinin var på tok för liten. Jag ville inte köpa större än alla andra, vilket ledde till att det  vällde över, haha.
 
 
Bilden är tagen 2009 eller 2010 tror jag. En annan bild på mig bakifrån fick mig att börja gråta och jag var så otroligt missnöjd med vem jag var att jag inte ens trodde att jag var kapabel att göra något åt det. 
 
Det sjukaste av allt är att det snart har gått tre år. Igår sprang jag som vinden på löpbandet och jag har sedan några månader tillbaka tränat fem gånger i veckan. Ibland tror jag att jag i all hets kan glömma bort vilken förvandling jag egentligen har gjort... För... Det är ju så jävla bra att jag ens bestämde mig för att faktiskt göra något, och att jag ändå står där jag står nu är ett under. Vill man, så kan man! ALLTID.
 
/Hanna

DON'T STOP


[Dagens musiktips]

 
 
Här har ni riktigt go och fräsch musik à la Rebecca & Fiona! Enbart två veckor gammal på Youtube och grymt härlig att träna till. Den där duon gör oss aldrig besvikna, inte sant?
 
Lägg in den i Er träningslista eller låna [MIN].
Nu jäklar taggar vi vidare! Idag är det spinning på schemat.

/Hanna

Utvärdering och planering - Beccas träning

Jag och Hanna har konstaterat att vi är dåliga på att utvärdera hur veckan har gått, så innan jag går in på nästa veckas träningsschema tänkte jag göra en snabb summering av veckan som varit. Eftersom vi har haft lov låg stort fokus på att hinna med många och roliga pass.
 
MÅNDAG: Cirkelfys - här körde vi båda på riktigt bra och framför allt tungt, trots att övningarna var nya för oss.
TISDAG: Box- Under passets gång tyckte vi att vi körde på bra och pushade varandra, men efteråt var vi inte riktigt så utpumpade som vi hade önskat.
ONSDAG: Coopertest - ungefär samma tid som tidigare; några sekunder sämre men eftersom förutsättningarna var betydligt sämre och sträckan faktiskt något längre, kan man nog säga att det gick jämt ut. Riktigt slut var vi dock efteråt, så de planerade magövningarna blev aldrig av.
TORSDAG: Spinning - här behövs bara ett ord, svett. Jäklar vad vi svettades den här gången, sjukaste jag har varit med om!
FREDAG: Vila.
LÖRDAG: Fotbollscup (total speltid 180 min) - var målvakt för första gången på allvar sedan mellanstadiet och den träningsvärken jag har i rumpan idag är sällan skådad. 
SÖNDAG: Vila.
 
Summan av kardemumman: En riktigt bra träningsvecka som tyvärr inte har haft samma motsvarighet på matfronten. Kosten i stort har varit bra, men då både alla hjärtans dag och fettisdagen inföll denna vecka har vi inte riktigt kunnat stå emot. Skärpning!
 
 
Efter coopertestet kände vi att det verkligen är på tiden att vi tar tag i löpningen och uthålligheten. Framöver kommer vi därför att fokusera på kondition, framför allt i form av löpning.
 
MÅNDAG. Step
TISDAG. Spinning
ONSDAG. Löpning - löpband
TORSDAG. Vila
FREDAG. Cirkelfys
LÖRDAG. Vila
SÖNDAG. Löpning - utomhus
 
Hoppas på ännu en grym träningsvecka!
/Rebecca

Recept - nyttig pizza!

Tycker du som också kämpar i nyttoträsket att det är tråkigt att inte kunna äta något gott om helgerna? Var lugn, fredagsmyset är räddat, Hittade nämligen en blogg innan som tipsade om en nyttig pizza!
 

Ingridienser: Fullkortstortillas, riven mozarella 21%, purjolök, basturökt smörgåsskinka, ananas, ruccola, tomatpuré.

 

Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader. Lägg upp tortillabröden på en plåt med bakplåtspapper. Smeta ut tomatpuré jämt fördelat över bröden. skiva skinka, purjolök, och annanas och fördela över pizzan. Häll sedan önskad mängd ost över bröden och in i ugnen i 10 min. Ta sedan ut och lägg lite ruccola över. Servera gärna en stor sallad till.

Näringsinnehåll/pizza: 255 kcal, Protein: 19g, Kolhydrat: 19 g Fett: 9g.

(källa: http://idawarg.chic.se/nyttig-pizza-mitt-recept/)

 

För mig som inte gillar tjocka pizzadegar var det här perfekt. Jag skippade den basturökta skinkan, purjolöken och ananasen och slängde istället på prosciutto, oliver, några soltorkade tomater och champinjoner. Illgött på ren småländska.

 

/Rebecca

 


10 saker du ville veta om...

x Favoritsnack nu VS förut: Tidigare var jag galen i chips i alla dess former, främst grillchips. Nu tycker jag att det är rent motbjudande och äter aldrig några andra chips än tacochips. Istället mumsar jag mest melon, helst vattenmelon på en strand någonstans.
x Favoritträning: Cirkelfys, utan tvekan. Finns inget annat pass som kan få mig så utpumpad och mörbultad.
x Favoritmuskel: Magmuskelaturen - övningarna går att variera i oändlighet och det finns inget mer bitterljuvt än en rejäl träningsvärk i magen när man ska resa sig upp ur sängen.
x Bästa tränings/hälsotipset: Hitta en träningsform du trivs med, men var inte rädd för att pröva nytt och variera. Tycker du inte att det är roligt att träna kommer du varken nå långvariga eller märkbara resultat.
x Mitt mål med projektet: Göra den hälsosamma stilen till en del av min vardag (aldrig mer pizza till frukost!), och naturligtvis, att skaffa ett sexpack till sommaren.
 
x Något du inte visste om mig: Jag är hemligt kär i Martin Björk och "Äntligen Hemma-Björn". Nu är det ju dock inte så hemligt längre...
x Person som inspirerar mig: Som jag har skrivit i "Mina vänner-böcker" sedan jag var fyra, min mormor. Finns ingen mer stöttande, energigivande och genuint snäll människa. Som till råga på allt lagar på tok för god mat.
x Favoritmat: Plockmat i form av exotiska frukter, parmaskinska, ostar, kex, vitlöksbröd, oliver etc. Lite vitt vin till det och jag kan äta i en evighet!
x Speciella vanor: Jag kan aldrig ställa ett larm på en exakt hel- eller halvtimme utan måste alltid sätta det fem i eller fem över.
x Min bästa egenskap: Min envishet. Har jag väl bestämt mig för något blir det så, på ett eller annat sätt.
 
Jag och min kära vapendragare kom på att vi aldrig riktigt har presenterat oss här på bloggen. Istället för ett namn-ålder-jobb-inlägg tänkte vi publicera varsitt inlägg med tio (förhoppningsvis) mer relevanta och intressanta frågor. Stay tuned för Hannas svar!
/Rebecca

Såhär glada var vi innan vi sprang iväg


Tema 4 – Hur påverkas din träning av alkohol?

Alla vet vi att alkohol är en drog som är skadlig för kroppen – ändå dricker vi svennebananer kopiösa mängder utav det. En del av vårt projekt går ut på att dra ner alkoholintaget till ett tillfälle i månaden, och det här temat handlar därför om hur stor betydelse vår ”uppoffring” faktiskt har för träningen. 

Den som tränar regelbundet behöver tid till återhämtning för att återuppbygga kroppen och kunna dra nytta av de hälsofördelar som träningen innebär. Alkohol stör den här processen genom att förhindra kroppens återhämtning och tar därmed udden av träningens alla fördelar.

 



Det kan ta flera dagar för kroppen att bearbeta alkoholen efter en rejäl festkväll och under tiden påverkas du negativt på följande sätt:
- du förlorar styrka
- lägger på dig fett
- får försämrad reaktionsförmåga
- blir uttorkad
- dina muskler växer inte
- din sömn störs
- vitaminer och mineraler tas inte upp som de ska

Då alkohol även mättar riktigt dåligt, ökar risken att vi äter oplanerad skräpmat i takt med att alkoholen försämrar vårt omdöme. Fettförbränning pågår ständigt i din kropp, men så fort du dricker alkohol så prioriteras genast förbränningen av den istället. Prioriteringen beror helt enkelt på att det är ett gift som kroppen vill bli av med så fort som möjligt.

 

Att dricka en stor mängd vid ett tillfälle har en direkt nedbrytande effekt på muskelmassan, och att dricka små mängder ofta gör att muskelmassan påverkas genom att bildandet av nya muskler minskar. Hur mycket just DIN träning påverkas av alkohol går inte att säga eftersom det är många olika faktorer som spelar in, men en bra tumregel är att aldrig träna dagen före eller efter ett massivt alkoholintag.

 

Drick med måtta om det är något som höjer din livskvalitet, men håll igen lite om du verkligen prioriterar din träning, din sömn och ditt välmående.


Recept - favoritgröten

 
Ingridienser:
1 dl havregryn
1 dl frysta blåbär
1,5 dl vatten
1 krm salt
1 dl hallon till topping
Mjölk
 
Blanda havregryn, blåbär, vatten och salt i en skål. Värm 2-3 minuter i micron på hög effekt (testa dig fram, för hög effekt resulterar i blåbär i hela micron, haha). Rör om och toppa med varma hallon och mjölk.
 
Världens enklaste och bästa frukost. Äter det varje dag. No joke.
/Rebecca

Guldet i hälsodjungeln

 
Alltså... Hur kan man ens bli sugen på något onyttigt när det här finns?! Det är tio gånger fräschare och tjugo gånger godare än en jäkla chokladbit. Det handlar enbart om att hitta sina favoriter och sedan är man i hamn.
 
/Hanna

Kärlek vs. svett?


Där vi tränar har de under alla hjärtans dag passat på att planera ett yoga-pass i kärlekens tecken
. Eftersom både jag och Becca är miserabla (men ack så snygga) singlar har vi ojat oss varenda gång träningsinstruktörerna nämnt det där (för oss) töntiga, jäkla passet.
 
MAN BEHÖVER INTE VARA KÄR FÖR ATT FIRA ALLA HJÄRTANS DAG. Vi har istället bokat in det svettigaste av pass; nämligen spinning! Jag måste säga att det ska bli så jäkla härligt att svettas bort lite kalorier istället för att trycka ner sig i soffan och tröstäta choklad. Tränar jag i år kanske jag inte är ensam nästa år... Och skulle det nu vara så att jag är lika singel som jag varit de andra 19 åren av mitt liv så ska jag banne mig träna ännu hårdare!

Hur spenderar ni den stora hjärtedagen?
/Hanna

No excuses


Veckans träning - Becca

 
MÅNDAG. Cirkelfys + fotboll
TISDAG. Box
ONSDAG. Coopertest + magövningar
TORSDAG. Spinning
FREDAG. VILA
LÖRDAG. Fotbollscup
SÖNDAG. VILA
 
Den här veckan passar vi på att köra flera utav våra favoritpass då vi har sportlov och därmed kan bestämma över vår tid. På onsdag när vi ändå har tänkt ta tag i projektarbet i övrigt vill vi passa på att få coopertestet avklarat, så håll tummarna för att det inte blir snökaos!
 
/Rebecca

Dagens myt - det är jobbigt att vara nyttig

Häromdagen när jag höll på att fixa lunch frågade mamma: "Åh, din mat ser så god ut jämnt nu för tiden, men är det inte jobbigt att behöva hålla på att fixa jämnt?" Svaret är nej - det krävs faktiskt inte speciellt mycket extra fix och det lilla som behövs är inte besvärligt att ordna. 
 
Rent psykiskt är det påfrestande att leva hälsosamt, det säger jag inte emot. När suget slår in och alla i din omgivning äter själva och erbjuder dig att ta del av godsakerna, då är det svårt att inte släppa efter. Men det handlar egentligen bara om att bestämma sig och välja sina tillfällen - är den här verkligen värd allt extra slit den innebär? Detta är dock "bara" mentalt, och ju större din välja är och ju mer du peppar dig själv, desto lättare blir det. Tips på hur man går tillväga för att boosta sig själv tänkte jag ta upp på nytt i ett annat inlägg!
 
Att följa en strikt diet kan säkerligen också vara fruktansvärt jobbigt, då kroppen inte får i sig alla näringsämnen den faktiskt behöver och hjärnan är tom på recept. Men att, som jag och Hanna, leva sunt genom att skära ner på fett, socker och tomma kalorier är inte speciellt komplicerat. En extra tanke är det enda som krävs. 
 
Här är ett exempel:
 
Min lunch för ett par dagar sedan. Gjord av gårdagens tacoköttfärs, en morot, low carb-fusili och några salladsblad. Tid? 15 minuter med upplägg och undanplockning.
 
Istället för att bara koka ett gäng snabbmakaroner till köttfärsen väljer jag en nyttigare pasta (den här sorten är förresten sjukt god, tyvärr ganska dyr) och under tiden som den tillagas passar jag på att hacka lite morötter som jag blandar med köttfärssåsen. Lätt som en pannkaka.
 
Som ni ser behöver det inte alltid vara så förbannat komplicerat bara för att det inte är snabbmat. Piffa till tallriken med lite färg, byt ut vissa ingridienser och använd fantasin. Nästan alla rätter kan göras nyttigare!
 
/Rebecca
 

• Världens bästa mellanmål •


Utvärdering - Box

Jag och Hanna har testat flertalet nya pass under de senaste veckorna, och förra onsdagen stod "Box" på schemat. På Friskis där vi tränar innebär det ett intensivt och pass där man sparrar två och två med både små och stora mitsar, för att sedan avsluta med en gemensam kondition- och styrkeövning. 
 
Jag tränade lite boxning på Friskis för ett par år sedan och det här passet var lika kul som jag mindes att det skulle vara. Att Hanna också verkade tycka det var riktigt roligt känns bra eftersom vi verkar ha svårt att hitta pass som vi båda fastnar för. 
 
 
Rent träningsmässigt är det förbannat jobbigt, no dubt. Men, eftersom det är befriande att få slå ut sina aggressioner och då man ser rätt lustig ut när man pangar på, väger allt skratt upp illamåendet i halsen.
 
Det här kan nog vara ett nytt favoritpass, bredvid vårt älskade cirkelfys!
/Rebecca

Vardagsmotion!

Enda fördelen med all snö skulle väl vara all gratismotion den bjuder på. Snöskottning bjuder på grym träning för underarmarna, ja jäklar...
 
/Rebecca

I'm back

Long time, no see. Jag ber om ursäkt för min bristande närvaro på bloggen under de senaste veckorna, men det har verkligen varit fullt upp. Jag har tagit körkort (!!), praktiserat, spelat fotbollscup, jobbat och varit i Malmö på jobbmässa och där faktiskt till 98% fixat jobb inför sommaren, som Sports instructor/entertainer i Italien! Nu väntar en träningsvecka i Holland i april och därefter får jag veta min destination. Jag är så taggad!
 
Men, back to business. Både jag och min kompanjon har hamnat efter med det mesta som har med projektet att göra, och dessutom slarvat med maten ibland... Träningen har vi dock hållt i och nu har vi gett oss sjutton på att fixa den andra delen de sista månaderna också. För fungerar inte det ena känns det meningslöst att hålla på med det andra, och vi tänker absolut inte ge upp.
 
Så framöver kommer det hända mycket på projektfronten. I slutet av veckan kommer det fjärde temat, som handlar om träning i kombination med alkohol, upp här på bloggen och nästa vecka ska vi både springa coopertest och en mil utomhus, om vädret tillåter det vill säga. Imorgon ska vi äntligen ta tag i ShapeUp-appen och jag har massa bloggidéer på lager som jag tänker skriva ner så fort jag får tid.
 
Eftermiddagsfika. Naturell lättyoghurt med honung och solroskärnor, kaffe och en apelsin. 
 
Stötta oss nu kompisar och håll i ni också!
/Rebecca

Premiär - veckans synder

 

Nu gör jag premiär för veckans synd! Det är inte det att vi inte begått någon sådan tidigare, men vi har nog enbart varit lite för stolta för att berätta.

 
Jag syndade i lördags när jag och pappa åkte på hockey i Karlstad. Ni ser på bilden vad jag passade på att förtära. Vi gör aldrig något tillsammans, och det är därför som vi passade på att äta lite gott och trivas. Man får inte glömma bort att belöna sig när man verkligen vill det! 
 
/Hanna

På äventyr i Malmö


RSS 2.0