[Hallarydsloppet]

Som slutprojekt för alla dessa månader av blod, svett och tårar så hade vi planerat att springa ett lopp. I måndags ägde det rum och som ni säkert förstått några inlägg ner så var vi båda väldigt nervösa innan starten. Det var jag, Becca och hennes pappa som skulle springa och här ser ni hur vi såg ut innan vi satte av:
 
 
Det var en svår mil, med många backar och en hel del motvind. Det var dessutom en helt annan grej att springa ett lopp med så mycket saker runtomkring, och helt utan musik var det betydligt svårare att hålla motivationen uppe. Hur som helst så tog vi oss igenom det hela, alla tre. Becca hade ont i sina benhinnor och kunde därför inte maxprestera, men för mig kändes det verkligen bra!
 
 
Väl inne i mål belönades vi med plaketter och applåder från närstående, men den allra största segern måste ha varit det faktum att vi firade med pizza. Som vi har längtat, kämpat och jobbat oss igenom alla dessa månader... Fasen vad vi var värda den!
 
Inom kort kommer våra efter-bilder, det sista temat och en projektrapport att produceras. Därefter ska projektet preskiberas för gott, men håll ut lite till så ska ni snart få se! :)
 
/Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0